Lid in de kijker: Van Saet Security

Lid in de kijker

Van Saet Security, Kristoffer Van Saet

Na 8 jaar als technieker in de zaak van zijn vader nam Kristoffer Van Saet 4 jaar geleden het besluit om zijn eigen zaak te starten. Hij liet de elektriciteit links liggen en focuste zich op elektronische beveiliging. Al snel kwam de eerste werknemer aan boord. Ondertussen bestaat het Van Saet Security team uit 11 voltijdse mensen.
"Ik geloof in een klantgerichte service. Je moet je ergens onderscheiden van de concurrentie. Dat kan door prijs, service of toegevoegde waarde. Wij komen altijd met een op maat gemaakt voorstel. We bieden een complete oplossing voor onze klant. Daarnaast zoeken we steeds naar de meest innovatieve technieken om onze klanten maximaal te kunnen helpen. Door lid te zijn van Jong Voka maak ik deel uit van een brede groep van 'Jonge Ondernemers' waar ik mee kan netwerken op toffe events. Daarnaast zijn er ook tal van boeiende opleidingen die ik geregeld volg. Het PLATO aanbod sluit hier ook mooi bij aan.
Een goede raad voor jonge ondernemers is dat je in jezelf moet geloven. Doe meer dan de rest en doe het met passie. Zorg ervoor dat jouw klanten met goesting bij jou kopen en laat ze met een goed gevoel achter.
Jouw klanten zijn tenslotte de beste ambassadeurs van jouw bedrijf."

www.vs-security.com