Haute Fromage

24 april 2025 18:30

Jong Voka Mechelen nodigt je met veel plezier en honger uit op 🌟Haute Fromage🌟 op donderdag 24 april, een exclusieve fine dining experience waar kaas de hoofdrol speelt. Verwacht een gastronomisch menu, waarin elk gerecht met zorg is opgebouwd rond verfijnde kazen, vergezeld van perfect geselecteerde wijnen.

Voor deze exclusieve avond sloegen we de handen in elkaar met chef Sander Van de Walle (Caillou), een topchef met ervaring bij sterrenrestaurants zoals 't Hof van Cleve* en Sel Gris*. Voor Haute Fromage bundelt hij zijn krachten met kaasmeester Van Tricht, dé referentie op vlak van topkazen in België (na onze eigen Mechelse trots Harry Schockaert uiteraard 😉)

💡 Wist je dat... kaas die ouder is dan drie maanden lactosevrij is? Dus geen excuus, zelfs als je lactose-intolerant bent, kan je zonder zorgen (én met volle goesting) meegenieten!

Kom jij ook? Say cheeeeeeeseeeeeee......

 

LOCATIE
Nog even geheim!

Datum:

24 april 2025

Locatie:


Programma:

18u30 : Ontvangst

19u - 23u: Fine dining & Netwerking

Prijs:

JVM-leden: € 60 excl. BTW
Niet-leden: € 125 excl. BTW

Inschrijven via Eventbrite

Inschrijvingen:

Chelsea Goossens CG law Commv.v.
Didier Beyens Syntres
Dieter Wyns Digital With You
Evi Van Sweevelt SODIWE
Hannelore Candries Voka, KvK Mechelen-Kempen
Inez Segers FINEX group
Laetitia Speltdoorn Azorti
Lars Houtman Info Support
Lukas De Backer ReuzeGoed
Shikouw Tsar Delicaf Coffee
Stijn Matthe Fat Fish
Thomas Hogewoning Build 4 Teams
Wiet Vande Velde Koning BV