Haute Fromage
24 april 2025 18:30
Jong Voka Mechelen nodigt je met veel plezier en honger uit op 🌟Haute Fromage🌟 op donderdag 24 april, een exclusieve fine dining experience waar kaas de hoofdrol speelt. Verwacht een gastronomisch menu, waarin elk gerecht met zorg is opgebouwd rond verfijnde kazen, vergezeld van perfect geselecteerde wijnen.
Voor deze exclusieve avond sloegen we de handen in elkaar met chef Sander Van de Walle (Caillou), een topchef met ervaring bij sterrenrestaurants zoals 't Hof van Cleve* en Sel Gris*. Voor Haute Fromage bundelt hij zijn krachten met kaasmeester Van Tricht, dé referentie op vlak van topkazen in België (na onze eigen Mechelse trots Harry Schockaert uiteraard 😉)
💡 Wist je dat... kaas die ouder is dan drie maanden lactosevrij is? Dus geen excuus, zelfs als je lactose-intolerant bent, kan je zonder zorgen (én met volle goesting) meegenieten!
Kom jij ook? Say cheeeeeeeseeeeeee......
LOCATIE
Nog even geheim!
Datum:
24 april 2025
Locatie:
Programma:
18u30 : Ontvangst
19u - 23u: Fine dining & Netwerking
Prijs:
JVM-leden: € 60 excl. BTW
Niet-leden: € 125 excl. BTW
Inschrijvingen:
1 | Chelsea Goossens | CG law Commv.v. |
2 | Didier Beyens | Syntres |
3 | Dieter Wyns | Digital With You |
4 | Evi Van Sweevelt | SODIWE |
5 | Hannelore Candries | Voka, KvK Mechelen-Kempen |
6 | Inez Segers | FINEX group |
7 | Laetitia Speltdoorn | Azorti |
8 | Lars Houtman | Info Support |
9 | Lukas De Backer | ReuzeGoed |
10 | Shikouw Tsar | Delicaf Coffee |
11 | Stijn Matthe | Fat Fish |
12 | Thomas Hogewoning | Build 4 Teams |
13 | Wiet Vande Velde | Koning BV |