Lid in de kijker: Madzuli Agency

Lid in de kijker

Madzuli Agency, Kevin Geets

Ik startte in januari 2015 als marketing consultant. Ik ondersteundede inhouse digitale marketing. Op zich een boeiende job maar er was niet echt de mogelijkheid om mezelf te ontplooien als ondernemer. Je blijft toch nog deels "werknemer". Daarom maakten we ons in het najaar 2015 klaar voor de omschakeling naar een full service agency. De sprong maakten we in maart 2016. Madzuli Agency werd opgestart met in totaal 4 werknemers. Dit jaar sluiten we af met ongeveer 30 mensen. Zelf heb ik als ondernemer een enorme groei gekend en heel wat problemen moeten overwinnen. Het is niet simpel is om als marketeer in een rol te groeien van zaakvoerder. Er moet rekening gehouden worden met heel wat andere zaken die je makkelijk van de eigenlijke "business" afleiden. Maar stap voor stap en met een heleboel slapeloze nachten komen we er wel. Daarnaast ben ik wel mijn omgeving enorm dankbaar om ons deze kans aan te geven en vaak ook als klankbord te dienen enbij te staan met raad en advies.

WELKE FOCUS HEB JE ALS ONDERNEMER?
Vandaag ligt mijn focus op het uitbouwen van Madzuli Agency onder voorwaarde dat we dezelfde service kunnen behouden. Het leggen van contacten, het openen van deuren en het aanreiken van kansen bij mijn werknemers zodat ook zij hun steentje kunnen bijdragen bij onze groei. We hebben allemaal één gezamenlijk doel en dat is op termijn een volwaardige Europese speler worden op vlak van digital marketing. Een heuse uitdaging maar één die we allemaal met veel plezier en volle moed aangaan.

WAARIN HELPT JONG VOKA JOU?
Jong Voka ondersteunt hierin op vele verschillende vlakken. Zowel ikzelf als onze account managers krijgen de mogelijkheid om hun netwerk aanzienlijk uit te breiden, daarnaast leren wezelf ook veel interessante mensen kennen die hetzelfde traject al eens hebben afgelegd en daarbij heel wat nuttige tips geven.

WELKE GOEDE RAAD KAN JE STARTENDE OF JONGE ONDERNEMERS MEEGEVEN?
Durf te dromen en wees ambitieus in alles wat je doet! Maar weet ook dat talent zich enkel ontwikkelt door hard te werken, dus nooit opgeven is de boodschap!