Activiteit 03/10: Festival Jong Ondernemerschap

Festival Jong Ondernemerschap

Wagenoord Mechelen

03 oktober 2018 18:00

Ondernemerschap is geen beroep, het is een attitude. En daar staat geen leeftijd op, bewijst Manu Beers, die als twintiger in 2005 samen met zijn broer Tomorrowland oprichtte. De broers Beers spreken maar uitzonderlijk voor een publiek of met de media. Op het Festival van het Jong Ondernemerschap 2018 krijgt u wél de unieke kans om te luisteren naar hun ondernemersverhaal.

Keynote speaker Manu Beers zal er exclusief met u delen hoe Tomorrowland op enkele jaren tijd tot een echt wereldfenomeen uitgroeide, dat veel méér omvat dan louter muziek maar festivalgangers van over de hele wereld onderdompelt in een ongeëvenaarde belevenis. En er staat nog meer inspirerends op het programma van het Festival van het Jong Ondernemerschap 2018: naast Manu Beers zullen nog een reeks andere jonge ondernemers hun ervaringen delen. Deelnemers kunnen kiezen uit drie break-out sessies: young entrepreneur, young intrapreneur en next generation.

Ons doel? Het ondernemersvuur bij jongeren aanwakkeren. Niet alleen door te stimuleren om een eigen bedrijf op te richten, maar evengoed door het familiebedrijf van de ouders nieuw leven in te blazen of door initiatief te nemen als jonge werknemer. Want ondernemers laten zich niet in een vakje duwen: ze willen dingen realiseren, op welke stoel ze ook zitten. Niet praten, maar doén. Het jaarthema van Voka luidt dan ook niet toevallig ‘Iedereen Ondernemer’.

Het Festival van het Jong Ondernemerschap 2018 steunt de Love Tomorrow Foundation. Deze organisatie streeft naar een duurzame en vreedzame samenleving voor de ‘People of Tomorrow'. In april opende in dit kader de eerste Love Tomorrow Music & Arts School in Nepal.

 

Festival Jong Ondernemerschap

Datum:

03 oktober 2018

Locatie:

Wagenoord Mechelen
Maurits Sabbestraat 123, 2800 Mechelen

Programma:

  • 18u00   Ontvangst met streetfood
  • 19u00   Verwelkoming Jong Voka voorzitter Bert De Brabandere
  • 19u15   Break-outs
  • 20u00   Keynote TOMORROWLAND - Manu Beers
  • 21u00   Netwerkparty met food & drinks

Prijs:

Early Bird: € 50 inclusief food & drinks (excl.btw)
Inschrijving na 15/07: € 65 inclusief food & drinks (excl.btw)

Betaling na ontvangst factuur.