Skip to content

Haute Fromage

24 april - Goni

Het is weer tijd voor ons jaarlijks culinair event. Dit jaar staat in het teken van kaas en spreken we af op een once-in-a-liftime locatie. 

Jong Voka Mechelen nodigt je met veel plezier en honger uit op 🌟Haute Fromage🌟 op donderdag 24 april, een exclusieve fine dining experience waar kaas de hoofdrol speelt. Verwacht een gastronomisch menu, waarin elk gerecht met zorg is opgebouwd rond verfijnde kazen, vergezeld van perfect geselecteerde wijnen.

Voor deze exclusieve avond sloegen we de handen in elkaar met chef Sander Van de Walle (Caillou), een topchef met ervaring bij sterrenrestaurants zoals 't Hof van Cleve* en Sel Gris*. Voor Haute Fromage bundelt hij zijn krachten met kaasmeester Van Tricht, dé referentie op vlak van topkazen in België (na onze eigen Mechelse trots Harry Schockaert uiteraard 😉)

💡 Wist je dat... kaas die ouder is dan drie maanden lactosevrij is? Dus geen excuus, zelfs als je lactose-intolerant bent, kan je zonder zorgen (én met volle goesting) meegenieten!

Kom jij ook? Say cheeeeeeeseeeeeee......